Ova veb prezentacija koristi kolačiće. Ako nastavite sa pretraživanjem veb prezentacije onda se slažete da koristite naše kolačiće, a takođe možete upravljati svojim preferencijama.
Saznajte više.
close

BenQ tehnologija CinematicColor™ uvodi kućnu publiku u verodostojne boje iz klase studija, kao što su režiseri predvideli

CinematicColor™ garantuje performanse preciznih boja sertifikovano od strane izveštaja fabričke kalibracije

cinematic color

CinematicColor™ garantuje performanse preciznih boja sertifikovano od strane  izveštaja fabričke kalibracije

BenQ, globalni br.1 DLP brend, danas objavljuje tehnologiju CinematicColor™, sofisticiranu mašinu za boje koja ispunjanja najveće standarde u industriji filmova za bioskopsku preciznost boja. Ugrađeno u svim novim CineHome, CinePrime i CinePro projektorima za kućni bioskop, tehnologija CinematicColor™ reprodukuje precizne Rec. 709 i DCI-P3 game boja kao što je to predvideo režiser, zadovoljavajući najveće poznavaoce kućnog bioskopa koji umeju da prave razliku.

 

Samo istinske boje prenose duboke osećaje

“Naše dugoročno ubeđenje je da samo istinske boje mogu preneti prava osećanja kao što je tuga, radost, romantika i uzbuđenja,” izjavljuje Konvej Li (Conway Lee), predsednik BenQ korporacije. “Tehnologija CinematicColor™ budi duboka osećanja tako što perfektno održava precizne boje originalnog bioskopskog sadržaja.”

 

Kao jedini brend na svetu koji predstavlja tehnologiju CinematicColor™ koja garantuje performanse preciznih boja od strane individualnog izveštaja za fabričku kalibraciju, inženjeri BenQ-a imaju dvostruku sertifikaciju od strane THX i ISF da bi osigurali 100% Rec. 709 perfekciju boja. BenQ CinePro modeli su čak i bolji, tako što postižu opsežnu gamu boja DCI-P3 iz industrije digitalnog bioskopa.

 

100% Rec.709 boje počinju od izvora svetla

Tehnologija CinematicColor™ počinje od izvora svetla, gde BenQ koristi najmodernije izvore svetla sa strogom analizom oblika talasa za savršenu temperaturu boje. Kontrolišući ovo svetla sa maksimalnom preciznošću, optomehanička struktura BenQ projektora je hermetički zatvorena sa specijalnom matiranom crnom bojom koja je otporna na toplotu za eliminisanje prelivanja svetlost i za postizanje nadmoćnih performansi ANSI kontrasta za slike sa dubokim detaljima.

 

Korišćenjem referentnih talasnih dužina na nivou nanometra, inženjeri BenQ-a pažljivo su tražili idealnu ravnotežu osvetljaja i preciznost boje tako što su formulisali precizne kombinacije ugla točka i premaza za RGBRGB točak boja, postižući perfektne performanse boja iz tehnologije CinematicColor™.

 

Samo BenQ obezbeđuje izveštaj fabričke kalibracije

Svaki BenQ CinematicColor™ projektor je rigorozno testiran i kalibrisan na preciznu D65 temperaturu boje, gama, nivo crne boje, nivo bele boje, neutralna siva boja, nijanse, zasićenje i osvetljaj za RGBCMY praćenje boja iz svih izvora, polažući pravo na najveće standarde kvaliteta u industriji.

 

Svi BenQ CineHome i CinePrime modeli kućnog projektora potpuno ispunjavaju ITU-R preporuku BT.709 (Rec. 709), internacionalno prihvaćen standard za objektivnu bojue za video visoke rezolucije. Najnoviji CinePro modeli prekoračuju Rec. 709 standard i ispunjavaju značajnu širu DCI-P3 gamu boja američke industrije za digitalni film.

 

Da saznate više od BenQ projektorima za kućni bioskop posetite  http://orwww.benq.com/solution/projector/CinematicColor/