Ova veb prezentacija koristi kolačiće. Ako nastavite sa pretraživanjem veb prezentacije onda se slažete da koristite naše kolačiće, a takođe možete upravljati svojim preferencijama.
Saznajte više.
close

BenQ EW277HDR video displej isporučuje uzbudljivu HDR zabavu sa bojama vernim životu

27” LED monitor sa punom HD rezolucijom nudi tehnologiju VA panela i audiovizuelna unapređenja

EW277HDR

27” LED monitor sa punom HD rezolucijom nudi tehnologiju VA panela i audiovizuelna unapređenja

 

BenQ, globalno vodeći inovator za displeje, danas lansira EW277HDR video monitor kombinujući napredne panele sa vertikalnim raspoređenim cevčicama (VA panel) sa izuzetnim tehnologijama osvetljenja, rezolucije, za negu oka i audio unapređenja, koji su posebnu konstruisani da obezbede neuporediv kvalitet gledanja video snimaka.

 

Maksimizujući popularnost najnovijeg sadržaja HDR zabave, EW277HDR koristi tehnologiju VA panela sa visokim prirodnim kontrastom od 3000:1, široku gamu boja koja dostiže 93% bioskopskog DCI-P3 spektra boja i unapređeno osvetljenje od 400 nita za isporučivanje zadubljujuće multimedijalne zabave, zaštićene od strane vodeće tehnologije za negu oka u industriji i modernog dizajna.

 

“Svaki detalj EW277HDR je konstruisan da očara entuzijaste digitalne zabave,” izjavljuje Konvej Li (Conway Lee), predsednik BenQ korporacije. “Uz sjajan izgled, EW277HDR stvarno oživljava kada prikazuje HDR sadržaj, bilo da gledate film, muzički video spot ili igrate video igrice.”

 

Na osnovu tehnologije VA panela visokog kontrasta, EW277HDR stvara stratosferični prirodni kontrast od 3000:1 za istinske boje, odlične detalje i nežne gradacije čak i u tamnim slikama. Ekskluzivna mašina za unapređenje osvetljenja pojačava vršni osvetljaj na 400 nita kod modela EW277HDR, omogućavajući beskonačan dinamičan kontrast i proširujući celokupan dinamičan opseg između prave crne i blistave bele boje. Uz divno prikazivanje HDR10 sadržaja, EW277HDR uvlači korisnika u fantastično realistične slike koje reprodukuju prave boje prirodnog sveta.

 

Daleko nadmašujući konvencionalne LED monitora sa pokrivenošću od 93% od široke DCI-P3 game boja koja se koristi u industriji digitalnog bioskopa i prenosa, EW277HDR precizno prikazuje 100% od Rec. 709 HDTV standarda boja. Pored toga, EW277HDR obezbeđuje dodatne unapređivače za video iskustvo koje stvarno zadovoljava sa super rezolucijom koja podiže standard definicije sadržaja i pametno fokusiranje za isticanje odabranih područja ekrana, perfektno za gledanje onlajn deljenih video snimaka.

 

Opremljen sa više VGA i HDMI ulaza, EW277HDR obuhvata integrisane zvučnike za isporučivanje zadubljujuće zabave. Tokom produženih sesija zabave, sveobuhvatna tehnologija za negu oka kod EW277HDR štitni vizuelno zdravlje gledaoca sa ekskluzivnom tehnologijama niske emisije plavog svetla, bez treperenja i inteligentno osvetljenje plus, sertifikovano od strane globalnog ovlašćenog tela TÜV Rheinland kao prijateljski naklonjeno ljudskom oku.

 

Da biste saznali više o BenQ video monitorima za zabavu posetite BenQ.eu.

 

# # #

 

n  O BenQ korporaciji

Osnovana na viziji korporacije “Donošenje uživanja i kvaliteta u životu”, BenQ korporacija je svetski vodeći snabdevač tehnologije i rešenja, sa ciljem uzdizanja i obogaćivanja svakog aspekta života potrošača. Za realizaciju te vizije kompanija je usredsređena na aspekte koje najviše znače za većinu ljudi današnjice - način života, posao, zdravstvo i obrazovanje - uz nadu obezbeđivanja sredstva ljudima za bolji život, uvećanu efikasnosti, bolje zdravlje i unapređeno učenje. U takva sredstva spada širok portfelj proizvoda i ugrađenih tehnologija kao što su digitalni projektori, monitori, interaktivni displeji velikog formata, audio proizvodi, proizvodi za potrošače u oblaku, mobilne komunikacije i digitalne kamere i kamkorderi, mobilni računarski uređaji i osvetljenja za način života. Jer je važno.

 

n  O BenQ grupi

BenQ grupa je moćna kuća od $22+ milijardi dolara koja se sastoji od skoro 20 nezavisnih kompanija koji rade u preko 30 država u brojnim industrijama sa kombinovanom radnom snagom od preko 100.000 radnika. Svaki član grupe je potvrđeni lider u svojoj oblasti doprinoseći ogromnim resursima grupe BenQ kroz ulaganja u istraživanje i razvoj i razne strateške prednosti. Povećanjem vertikalne specijalizacije svake kompanije iz grupe radi kreiranja potrebnog asortimana na horizontalnim tržištima, BenQ grupa kontroliše veoma efikasan lanac vrednosti sa nenadmašnom sposobnošću da isporuči kritične komponente i rešenja svetske klase za sledeće industrije: TFT-LCD, zelena energija, retka hemijska sredstva i napredni materijali, osvetljenje, IC dizajn, precizne komponente, integracija sistema, poslovanje sa brendovima i usluge. Ova grupa je posvećena profitabilnim i održivim preduzećima koja dele njenu dugoročnu viziju donošenja uživanja i kvaliteta u život. Kompanije grupe BenQ su: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (vrhunski proizvođač velikih TFT-LCD panela u svetu), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BriView Co., Ltd., Daxin Materials Corp., Darwin Precisions, Ltd., Dazzo Technology Corp., Forhouse Corp., LILY Corp. i Raydium Semiconductor Corp.

# # #