Ova veb prezentacija koristi kolačiće. Ako nastavite sa pretraživanjem veb prezentacije onda se slažete da koristite naše kolačiće, a takođe možete upravljati svojim preferencijama.
Saznajte više.
close

PD2500Q LED QHD displej isporučuje Technicolor Color sertifikovane 100% Rec.

BenQ profesionalni monitor za projektante kreira perfektne detalje pomoću individualne preciznosti boja koja je fabrički kalibrisana

pd2500q

BenQ profesionalni monitor za projektante kreira perfektne detalje pomoću individualne preciznosti boja koja je fabrički kalibrisana

PD2500Q LED QHD displej isporučuje Technicolor Color sertifikovane 100% Rec. 709 i sRGB performanse sa IPS panelom od ivice-do-ivice

 

BenQ, internacionalno renomirani snabdevač uređaja za digitalni način života, danas predstavlja PD2500Q monitor za projektante, prvi displej koji je individualno kalibrisan od strane fabričkih inženjera da proizvodi 100% sRGB i Rec. 709 precizne boje. Pored toga, BenQ je objavljuje da ći svi monitori za projektante PD serije biti nadalje profesionalno fabrički kalibrisani.

 

“PD2500Q je deklaracije BenQ-ove posvećenosti za optimiziranje performanse profesionalnih displeja,”” kaže Konvej Li (Conway Lee), predsednik BenQ korporacije. “Naša značajna investicija u resurse za individualnu kalibraciju boja osigurava monitorima PD serije da obezbede precizne detalje što omogućava projektantima u kreiranju perfekcije.”

 

Referentna sertifikacija kvaliteta boja i performanse slike
25-inčni 2K QHD (2560x1440) LED IPS panel kod modela PD2500Q donosi fine detalje u profesionalnim dizajnima sa veličanstvenom jasnoćom i dubinom slika. Za inspiraciju apsolutne pouzdanosti dizajna model PD2500Q obezbeđuje 100% sRGB i Rec. 709 preciznu gamu boja kao i Technicolor Color sertifikaciju koja ispunjava stroge standarde Holivuda i industrije zabave.

 

Uz preciznu doslednost, pouzdane performanse boja garantovane od strane individualne fabričke kalibracije za ispunjavanje strogih Delta-E i gama tolerancija, svaki model PD2500Q dolazi sa proverenim izveštajem kalibracije za prilagođenu preciznosti.

 

Prilagođene funkcije kontsruisane za projektante
PD2500Q nudi mnogo pametnih alata koji su specifično razvijeni za projektante, uključujući sledeće specijalizovane režime rada:


CAD/CAM režim rada: Aktivira nadmoćan kontrast za linije i oblike u tehničkim crtežima, naglašavajući najfine detalje u Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA ili ostalim softverima.

Režim animacija: Unapređuje osvetljaj u tamnim područjima bez prekomerne ekspozicije svetlih regiona, čime se savladava često izazovan rad koji komplikuje detalje u tamnim slikama.

Režim Darkroom: Kreira optimalan osvetljaj i kontrast slike za rad u tamnim okruženjima za naknadnu obradu za veličanstvenu jasnoću i oštrinu detalja.

 

Idealan za upotrebu na dva monitora u kreativnim okruženjima, tanak okvir od ivice-do-ivice kod modela PD2500Q uvećava radni prostor sa minimalnim otiskom, a njegovo postolje sa mogućnošću okretanja za 90 stepeni i podešavanjem po visini unapređuje produktivnost i raznolikost displeja. Sposoban za Dejzi lanac više displeja sa podrškom Multi Stream Transport (MST), model PD2500Q karakteriše više DisplayPort, mini DisplayPort, HDMI, USB 3.1 Gen1, naglavne slušalice i audio priključke za obimnu konektivnost na Windows, Mac ili mobilne uređaje.

 

Da biste saznali više o BenQ profesionalnim monitorima posetite BenQ.rs