Ova veb prezentacija koristi kolačiće. Ako nastavite sa pretraživanjem veb prezentacije onda se slažete da koristite naše kolačiće, a takođe možete upravljati svojim preferencijama.
Saznajte više.
close

GW2480 GW2780 GL2580H GL2580HM

Novu G80 seriju karakteriše minimalistički dizajn i progresivna nega očiju

G80

BenQ moderni monitori sledeće generacije promovišu bešavnu produktivnost i pojednostavljen način života

Novu G80 seriju karakteriše minimalistički dizajn i progresivna nega očiju

GW2480 GW2780 GL2580H GL2580HM


BenQ, internacionalno poznati snabdevač digitalnih uređaja, danas objavljuje moderna monitore G80 serije, koji su konstruisani da pojednostave moderan način života uz nedovoljno iskazanu eleganciju, vodeću negu oka u klasi i tehnologije naklonjene korisniku.

Uz veliki raspon veličina ekrana od 24” do 27”, BenQ GW2480, GL2580H, GL2580HM i GW2780 LED monitori karakterišu čaroban kvalitet slike u punoj HD rezoluciji od 1080p sa izborom napredne tehnologije IPS panela uz širok ugao gledanja od 178˚ H/V ili TN za veoma brzo vreme odziva od 2ms.

“Monitori G80 serije oličavaju najnoviju osetljivost BenQ dizajna,” izjavljuje Konvej Li (Conway Lee), predsednik BenQ korporacije. “Njihov lep i elegantan oblik bešavno integriše prirodnu funkcionalnost radi promocije krajnje jednostavnosti u svakodnevnom životu i radu.”

Novi industrijski dizajn za jednostavnu produktivnosti i elegantan način života 

Za čista radna mesta i moderan način života, monitori G80 serije nude potpuno novi minimalistički dizajn sa luksuznim završnim slojem od vrhunske teksture. Sa ultra tankim okvirom od ivice do ivice koji je debeo samo 6,6 mm, skoro polovina od prethodnika, monitori G80 umanjuju ometanja i kreiraju virtuelno bešavnu konfiguraciju više panela.

Upotpunjujući modernu estetiku, serija G80 obezbeđuje nevidljiv sistem upravljanja kablovima koji je valjano sakriven u postolju monitora za pametnu organizaciju kablova, sa veličanstveno izvajanom osnovom bez irelevantnih ivica i dizajnom oblika koji se prilagođava tastaturama za čist funkcionalan izgled i prošireno mesto na radnom stolu.


Vodeća nega oka u industriji i inteligentna tehnologija osvetljaja

Monitori serije G80 obezbeđuju BenQ-ovu ekskluzivnu tehnologiju niske emisije plavog svetla i bez treperenja koji smanjuju zamor očiju tokom dužeg gledanja. Pored toga, modeli GW2480 i GW2780 nude vodeću inteligentnu tehnologiju osvetljaja u klasi, koja aktivno prilagođava osvetljaj u skladu sa sadržajem na ekranu i uslovima osvetljenja okoline za isporučivanje jasnog kvaliteta slike uz najudobnije iskustvo gledanja u bilo kojoj situaciji.

Početak isporuke novih BenQ monitora serije G80 je predviđen juna meseca za Aziju i Evropu. Da biste saznali više o premijum BenQ monitorima posetite BenQ.rs