Ova veb prezentacija koristi kolačiće. Ako nastavite sa pretraživanjem veb prezentacije onda se slažete da koristite naše kolačiće, a takođe možete upravljati svojim preferencijama.
Saznajte više.
close

BenQ predstavlja GS1

Prenosni LED projektor bez kabla

GS1

Prenosni LED projektor bez kabla za porodično uživanje na otvorenom

Obavezna oprema za večernju zabavu na kampovanju
--

 

                                             

BenQ, vodeći svetski isporučilac digitalnih inovacija za životni stil, predstavlja novo rešenje za zabavu na otvorenom koje će pretvoriti noćno kampovanje u doživljaj koji nikada nećete zaboraviti. GS1 je oprema za kampovanje bez koje nećete poželeti da napustite kuću!

 

Lee Conway, glavni izvršni direktor i predsednik korporacije BenQ, kaže: “Rastom popularnosti kampovanja i odmora na otvorenom, porodice traže nove aktivnosti koje će im pomoći da kvalitetno provedu zajedničko vreme. GS1 je savršeno rešenje koje nudi prenosnu zabavu prigodnu za sve uzraste. Oduševljeni smo što možemo da predstavimo ovaj novi projektor, dovoljno je mali da se smesti u bilo koji prostor, što mu osigurava mesto među vašim stvatrima za kampovanje.”

 

Potpuno novi način zabave

Prikaz internet sadržaja poput filmova, muzike i videa odvija se trenutno i nikad nije bio jednostavniji. Za gledanje sadržaja možete da iskoristite i aplikaciju na mobilnom telefonu. GS1 funkcioniše po principu „uključi i radi“ (plug and play), prenosiv je i vrlo malih dimenzija – praktično stane na dlan – a dolazi s ugrađenim USB čitačem. Drugi kamperi će vam pozavideti na lakoći kojom se ovaj projektor koristi – bez petljanja s kablovima, pokrenućete ga za nekoliko sekundi. Mogućnost slušanja zvuka na vašim Bluetooth zvučnicima stvara utisak kao da ste u pravom bioskopu. Baterija projektora GS1 može da izdrži tri sata, što je više nego dovoljno za večernju zabavu. Ako vam je potrebno više od toga – jednostavno zamenite bateriju i uživajte u nastavku večeri. Ovaj projektor bez kabla zaista je savršen za zabavu na otvorenom.

 

Impresionirajte prijatelje zabavom koja se trenutno pokreće

Kad se smestite u kampu, jednostavnim dodirom tastera GS1 će se pokrenuti za svega tri sekunde i omogućiti vam da uživate u zabavi s prijateljima sa stilom! Uređaj je opremljen intuitivnim korisničkim interfejsom s ulazima koji omogućavaju multimedijalnu zabavu i reprodukciju internet sadržaja. Automatska trapezoidna korekcija prilagođava sliku površini projekcije – bez obzira da li se radi, automobilu ili kamp-kućici. Prvi puta kada ga pokrenete, čarobnjak za postavljanje projektora GS1 olakšaće vam podešavanje čak i ako niste tehnički potkovani i automatski spremiti vaša podešavanja tako da je sledeći put spreman za korišćenje. Gde god da ga koristitite, visina stalka može da se podesi ručno da bi se projektor prilagodio visini vaše privremene površine za projekciju. GS1 može s vama kuda god da krenete. 

 

Oprema za kampovanje na otvorenom prilagođena za svakodnevni porodični život

GS1 je opremljen standardnim gumenim kućištem, savršen za porodice koje traže dodatnu zaštitu. Čak i ako ga slučajno srušite na pod, GS1 s opcionim kućištem je otporan na padove i preživeće pad s visine od 60 centimetara. Šta ako prospete piće? Nema razloga za brigu jer je gumirano kućište otporno na tekućine po standardu IPX1. Za razliku od ostalih projektora, GS1 se minimalno zagreva pa ga znatiželjna deca mogu da ga diraju bez straha da će se opeći.

 

Toliko kompaktan da nikad ne treba da ga ostavite kod kuće

Pakiranje za kampovanje može da bude stresno jer vam uvek nedostaje prostora. GS1 je dovoljno mali (13,9 cm x 14,6 cm) pa možete da ga smestite u bilo koji prtljažnik ili pregradu. Kompaktan, ali snažan, GS1 zajedno s baterijom teži svega jedan kilogram i možete da ga smestiti na dlan. S jednim od najkraćih objektiva, GS1 može projektovati sliku dijagonale 60” sa svega metar udaljenosti pa nećete smetati komšijama zauzimanjem dodatnog prostora.

 

Uživajte u vrhunskom filmskom doživljaju

Čak i pri slabom svetlu, GS1 projektovaće sliku vrhunskog kvaliteta na vaš šator, kamp-kućicu ili mobilnu kuću, baš svaki put. GS1 nudi nekoliko načina prikaza slike: podazumevani način prikaza Camping je svetliji od načina prikaza Movie da bi kompenzirao spoljnu rasvetu po noći. Tu je i način prikaza Vivid koji omogućuje da projektor koristite i kada se vratite kući na način koji vam odgovara.

 

Za više informacija posjetite www.BenQ.rs.

 

 

n   O korporaciji BenQ

Korporacija BenQ osnovana na viziji donošenja uživanja i kvaliteta u život korisnika – BenQ, “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life.” Kompanija je vodeći svetski dobavljač tehnologije i rešenja kojima želi da poboljša i obogati svaki aspekt života svojih korisnika. Da bi ostvarila ovu viziju, kompanija je usredsređena na životne aspekte koji ljudima danas najviše znače – životni stil, poslovanje, brigu o zdravlju i obrazovanje – uz želju da pomogne ljudima da žive bolje, povećaju efikasnost, da se bolje osećaju i lakše uče. U kompanijskoj ponudi nalazi se širok portfelj proizvoda i ugrađenih tehnologija kojima su u fokusu pre svega korisnici – uključujući projektore, monitore, interaktivne ekrane velikog formata, zvučne proizvode, proizvode i usluge u oblaku, mobilne komunikacije i rasvetu koja se uklapa u životni stil. 

 

 

n  O Grupi BenQ

Grupa BenQ (BenQ Group) je industrijski predvodnik s prihodima većim od 22 milijarde USD koji se sastoji od gotovo 20 nezavisnih kompanija koje su prisutne u više od 30 zemalja sveta u brojnim industrijskim sektorima, s ukupno više od 100.000 zaposlenih. Svaki član BenQ Grupe je prepoznati lider u svom svom domenu i doprinosi izuzetnim resursima Grupe, istraživanju i razvoju i specifičnim strateškim prednostima. Korišćenjem vertikalne specijalizacije svake pojedine kompanije, kako bi stvorila izuzetnu skalabilnost na horizontalnim tržištima, BenQ Grupa kontroliše vrednosni lanac visoke efikasnosti s nenadmašnim mogućnostima isporuke kritičnih komponenti i rešenja svetske klase u sledećim industrijama: TFT-LCD, zelena energija, fine hemikalije i napredni materijali, rasveta, dizajn integrisanih kola, precizne komponente, sistemska integracija, poslovanje s tržišnim markama i usluge. Cilj Grupe je stvaranje profitabilnih i održivih poslova koji dele dugotrajnu viziju donošenja uživanja i kvaliteta u život korisnika.

Kompanije BenQ Grupe su:  BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (vodeći svetski proizvođač velikih TFT-LCD panela), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. i Raydium Semiconductor Corp..