Ova veb prezentacija koristi kolačiće. Ako nastavite sa pretraživanjem veb prezentacije onda se slažete da koristite naše kolačiće, a takođe možete upravljati svojim preferencijama.
Saznajte više.
close

BenQ na sajmu ISE 2016 demonstrira briljantan kvalitet i dizajn, te najnovije inovacije na području ekrana i projektora

BenQ na sajmu ISE 2016 demonstrira briljantan kvalitet i dizajn, te najnovije inovacije na području ekrana i projektora

Laserska projekcija, pametni oglasni ekrani i 4K kućni bioskop za videofile glavne su s novosti vodećeg sajma u branši

BenQ, međunarodno cenjeni inovator na područjima digitalnih oglasnih ekrana i projektora, objavio je napredna rešenja koja će predstaviti na sajmu ISE 2016. BenQ će od 9. do 12. februara izlagati sedmu godinu za redom na sajmu ISE u Amsterdamu, a ove godine smešten je na štandu 4-U24 u paviljonu 4. Osim predstavljanja novih uređaja, BenQ će na sajmu ISE predstaviti i svoja softverska rešenja za integraciju. Sve to omogućava stvaranje jedinstvenih i specijalizovanih sistema uključujući projektore s laserskim izvorom svetla, pametne ekrane kojima upravljate pomoću aplikacija i koje omogućavaju prikaz sadržaja s USB memorija, kućne bioskope usklađene sa standardom Rec. 709 te sisteme za bežičnu prezentaciju po principu „uključi i radi“.

“Uzbuđeni smo što ove godine na sajmu ISE možemo da demonstriramo ne samo našu vodeću ulogu u hardveru, nego i naša elegantna softverska rešenja i mogućnosti vertikalne integracije,” kaže Pete Wang, predsednik tvrtke BenQ Europe. “Ono što ćemo prikazati je rezultat našeg fokusa na briljantan kvalitet i dizajn i omogućava našim partnerima da ponude najprikladnija rešenja za svakog kupca i da postave čudesne ekrane i sisteme za vizuelni prikaz na više mesta nego ikada do sad.”

Postavka na sajmu ISE 2016 obećava spektakularan čulni doživljaj, budući da BenQ priprema Club Lounge s mestom za video DJ-a, digitalni koktel-bar i interaktivno učenje plesa – sve među vrhunskim ekranima i projektorima. BenQ će takođe predstaviti referentni kućni bioskop i pametnu sobu za sastanke, kao i pametnu učionicu.

BenQ Club Lounge na sajmu ISE 2016 biće popunjen sledećim tehnološkim inovacijama:

Projekcija u 360˚ i vertikalna projekcija uz pomoć laserskog svetla. Nudeći visoku svetlinu, radni vijek od 20.000 sati i sistem bez lampe zahvaljujući revolucionarnom laserskom izvoru svetlosti, laserski projektori LU9715 i LU9235 nude jedinstvene mogućnosti vertikalne projekcije i projekcije u svim smerovima te otvaraju potpuno nove prilike za projekciju na različite inovativne načine. Revolucionarni pogon s laserskim svetlom prikazuje upečatljivo intenzivne, ali prirodne boje i ekološki je nastrojen time što na najmanju moguću meru smanjuje troškove zamene lampe, količinu opasnih materijala i potrošnju energije. Veliki broj mogućnosti koje uključuju povezivanje putem interfejsa 3G-SDI i HDBaseT, ugrađeno pretapanje i prelamanje rubova i više vrsta objektiva BenQove laserske projektore čine najnaprednijim projekcionim sistemima na tržištu.

Uočljiva projekcija s preciznim pozicioniranjem slike preko projektora PX9710
Profesionalno izrađen za instalacije u velikim prostorima s najsjajnijim slikovnim performansama u rezoluciji XGA pri 7.700 ANSI lumena i dve lampe, PX9710 nudi fleksibilnost sedam opcionih objektiva i dva zamenjiva rotaciona filtera boja. Revolucionarni standard povezivanja HDBaseT spaja audio, video i kontrolne signale iz više izvora u jednu vezu koja može da pokrije veliku udaljenost. Zahvaljujući tome, PX9710 je najmoćniji projektor u svom segmentu, s dugotrajnim visokim kontrastom, izvrsnim kvalitetom slike i praktično nepostojećom degradacijom boja.

Softverska rešenja za uređivanje, upravljanje i prikaz profesionalnog sadržaja na ekranima za oglašavanje. Digitalni oglasi nikad nisu bili lakši uz X-Sign, ekskluzivnu softversku platformu tvrtke BenQ koja omogućava upravljanje, uređivanje i prikaz multimedijalnog sadržaja jednostavnim dodirom prsta. U spoju s pametnim ekranom ST550K rezolucije 4K s podrškom za prikaz sadržaja s USB memorija, X-Sign pruža neograničene mogućnosti oglašavanja u maloprodaji i drugim područjima.

Revolucionarni 4K projektor i kućni bioskop za istinske videofile. BenQ je ponosan što na sajmu ISE 2016 može da predstavi vrhunski referentni 4K UHD projektor W11000 4K UHD. Opremljen je velikim zumom i ekstremnim mogućnostima vertikalnog i horizontalnog pomaka objektiva, pa fleksibilnost instalacije koju ovaj projektor nudi omogućava pretvaranje bilo kog doma u pravi bioskop. Posetioci sajma ISE biće svedoci objave još jednog projektora iz serije za kućnu zabavu. Model W8000 pažljivo je konstruisan, izgrađen i individualno kalibrisan i prikazuje verne boje po standardu Rec. 709 omogućavajući da doživite boje upravo onakvima kakvima ih je režiser zamislio. Zahvaljujući izboru od pet opcionih objektiva, W8000 uklopiće se u svaki kućni bioskop.

Bežični prikaz Full HD prezentacija po principu „uključi i radi“ na poslovnim sastancima. Brzim povezivanjem i dodirom tastera za početak prezentacije, InstaShow omogućava prezentatorima da odmah započnu bežični prikaz Full HD sadržaja bez instalacije drajverskih programa ili povezivanja kablovima. WiFi veza na frekvenciji od 5 GHz po standardu 802.11ac osigurava gladak bežični prenos bez zastajkivanja i čekanja na učitavanje sadržaja.

BenQ će pored ovoga prikazati i niz drugih rešenja za vizuelni prikaz, uključujući video-zidove sa supertankim ramovima, profesionalne instalacijske projektore i višedodirne interaktivne ekrane velikog formata i visoke rezolucije, za komercijalne, institucionalne i potrošačke primene.

Posetite www.benq.hr da saznate više o proizvodima kompanije BenQ.

O korporaciji BenQ
Korporacija BenQ osnovana na viziji donošenja uživanja i kvaliteta u život korisnika – BenQ, “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life.” Kompanija je vodeći svetski dobavljač tehnologije i rešenja kojima želi da poboljša i obogati svaki aspekt života svojih korisnika. Da bi ostvarila ovu viziju, kompanija je usredsređena na životne aspekte koji ljudima danas najviše znače – životni stil, poslovanje, brigu o zdravlju i obrazovanje – uz želju da pomogne ljudima da žive bolje, povećaju efikasnost, da se bolje osećaju i lakše uče. U kompanijskoj ponudi nalazi se širok portfelj proizvoda i ugrađenih tehnologija kojima su u fokusu pre svega korisnici – uključujući projektore, monitore, interaktivne ekrane velikog formata, zvučne proizvode, proizvode i usluge u oblaku, mobilne komunikacije i rasvetu koja se uklapa u životni stil.

O Grupi BenQ
Grupa BenQ (BenQ Group) je industrijski predvodnik s prihodima većim od 22 milijarde USD koji se sastoji od gotovo 20 nezavisnih kompanija koje su prisutne u više od 30 zemalja sveta u brojnim industrijskim sektorima, s ukupno više od 100.000 zaposlenih. Svaki član BenQ Grupe je prepoznati lider u svom svom domenu i doprinosi izuzetnim resursima Grupe, istraživanju i razvoju i specifičnim strateškim prednostima. Korišćenjem vertikalne specijalizacije svake pojedine kompanije, kako bi stvorila izuzetnu skalabilnost na horizontalnim tržištima, BenQ Grupa kontroliše vrednosni lanac visoke efikasnosti s nenadmašnim mogućnostima isporuke kritičnih komponenti i rešenja svetske klase u sledećim industrijama: TFT-LCD, zelena energija, fine hemikalije i napredni materijali, rasveta, dizajn integrisanih kola, precizne komponente, sistemska integracija, poslovanje s tržišnim markama i usluge. Cilj Grupe je stvaranje profitabilnih i održivih poslova koji dele dugotrajnu viziju donošenja uživanja i kvaliteta u život korisnika.

Kompanije BenQ Grupe su: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (vodeći svetski proizvođač velikih TFT-LCD panela), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. i Raydium Semiconductor Corp..

Kontakti za novinare i urednike:

Vojin Perić
Consultant BenQ Austria for CEE region BenQ Corp.
+381 60 3334-057
vojin.peric@benq.com
www.benq.rs