Ova veb prezentacija koristi kolačiće. Ako nastavite sa pretraživanjem veb prezentacije onda se slažete da koristite naše kolačiće, a takođe možete upravljati svojim preferencijama.
Saznajte više.
close

BenQovi projektori za obrazovanje MW883UST i MX882UST su vodeći u segmentu - nude nenadmašnu fleksibilnost i kvalitet slike

BenQovi projektori za obrazovanje MW883UST i MX882UST su vodeći u segmentu - nude nenadmašnu fleksibilnost i kvalitet slike

BenQ, globalno priznati inovator u somenu digitalnog životnog stila i predvodnik u DLP® projektorima s prvim mestom po tržišnom udelu u 1080p Full HD segmentu, očitao je novu lekciju konkurenciji objavom najboljih projektora ultrakratkog dometa namenjenih obrazovnim ustanovama – od osnovnih i srednjih škola pa do fakulteta. Modeli MW883UST i MX882UST BenQovi su najnapredniji projektori do sada, a u mogućnosti su da prikažu projekciju velike dijagonale s ekstremno malih udaljenosti, uz vrhunski kvalitet slike čak i u velikim i poluosvetljenim prostorima.

Uz mogućnost nadogradnje za interaktivne mogućnosti i bežični rad, MW883UST i MX882UST znatno olakšavaju nastavnicima da poboljšaju svoja predavanja. U kombinaciji s jednostavnim postavljanjem, intuitivnim kontrolama i izvanrednim kvalitetom slike, nastavnici sada u rukama imaju alat koga je teško nadmašiti.

Najbolji u razredu
Projektore MW883UST i MX882UST pogone moćne optičke jedinice svetline impozantnih 3000 ANSI lumena koje pružaju vrhunski kvalitet slike i bogat vizuelni doživljaj čak i u velikim i poluosvetljenim prostorima. DLP tehnologija kombinovana s objektivom vrhunskog kvaliteta dodatno poboljšava kontrast i čitljivost, a istovremeno omogućava održivi, dugotrajni prikaz boja bez gubitka vernosti. Oba projektora opremljena su inovativnim sočivima s unutrašnjom refleksijom koji rezultuju nenadmašenom ujednačenošću slike i čitljivošću, nadmašujući uporedive proizvode na tržištu. Projektovani tekst nikad nije izgledao tako oštar. Nastavnici i učenici mogu da rade, čitaju i pišu beleške bez dodatnog naprezanja očiju.

Pogled s kratke udaljenosti
Svestranost projekcije ultrakratkog dometa na projektorima MW883UST i MX882UST vidljiva je u punom sjaju. Nastavnici će zadiviti svoje učenike projekcijom dijagonale 87“ prikazanom sa svega 8 centimetara udaljenosti od projektora. Ekstremne mogućnosti projekcije ultrakratkog dometa omogućavaju korišćenje ovih projektora u različitim prostorima i sobama različitih dimenzija, s minimalnim smanjenjem kvaliteta slike.

Napredni dizajn
MW883UST i MX882UST dolaze s nizom karakteristika koje im poboljšavaju svestranost, trajnost i jednostavnost upotrebe. Oba projektora mogu koristiti mogućnosti interaktivne olovke i dodirne projekcije. Skriveni priključci za opcioni dodatak QCast i USB WiFi adapter omogućavaju nadogradnje za bežično povezivanje i deljenje sadržaja. Interni mehanizam zapečaćen je i zaštićen od prašine kako bi se sprečila oštećenja tokom rada. Poboljšani dizajn zidnog nosača olakšava i ubrzava montažu na bilo kojoj površini. Mogućnosti prilagođenja uglova (Corner Fit) i prilagođenja površini (Surface Fit) daju dodatne mogućnosti prilikom izbora mesta na koje ćete montirati projektor. Oba modela dolaze s ugrađenim zvučnikom, bočno postavljenom tastaturom, modularnom podrškom za interaktivno korišćenje PointWrite, automatskim uključivanjem kada se otkrije signal na HDMI priključku, pasivnim načinom rada koji štedi energiju, udaljenim nadzorom (kontrola putem LAN-a) i udaljenom nadogradnjom ugrađenog softvera (firmwarea) preko LAN-a.

Za više informacija molimo da posetite www.benq.rs.