Ova veb prezentacija koristi kolačiće. Ako nastavite sa pretraživanjem veb prezentacije onda se slažete da koristite naše kolačiće, a takođe možete upravljati svojim preferencijama.
Saznajte više.
close

Trkanje postaje još realnije uz BenQov zakrivljeni LCD monitor za igrače XR3501

Trkanje postaje još realnije uz BenQov zakrivljeni LCD monitor za igrače XR3501

BenQ je predstavio ultimativni zakrivljeni LCD monitor visokih performansi, namenjen igračima, uz koga vožnja na trkama postaje još realnija: the XR3501

Koliko stvarno želite da osetiti doživljaj trke? Želite li da vas zvuk motora protrese do kosti i da vam se želudac zaljulja dok prolazite nagnutom krivinom brzinom od 300 kilometara na sat? Spremite se upravo za to, jer je BenQ, prvak u monitorima za igranje, predstavio ultimativni zakrivljeni LCD monitor visokih performansi, stvoren za najrealističniji doživljaj igranja: the XR3501. Stvoren za zahtevne vozače trka, XR3501 će vas zalepiti za sedište zakrivljenošću od 2000R – najvećom od bilo kog LCD monitora – i ekstra-širokim odnosom slike od 21:9.
                                    

Vozači simulacija trke žele što stvarniji doživljaj tokom igranja, a XR3501 nudi upravo to – pravu visoko-brzinsku gozbu za sva čula i omogućava igračima da intenzivno dorožive svaki trenutak igre. Dizajniran uz pomoć obilja povratnih informacija dobijenih od stručnjaka s piste za trke i izvan nje, XR3501 nudi dijagonalu od 35 inča i rezoluciju od 2560x1080 za vizuelni doživljaj zbog koga ćete se čvrsto držati na svakoj krivini dok se borite da izbijete na čelo trke. Frekvencija osvežavanja od 144 Hz omogućava glatki prikaz akcije i doživljaj koji je najbliži mogući onom na pravom trkaćem ringu.

Unesite se u akciju
Ultimativni doživljaj trkaće igre stvara se onog trenutka kad se unesete u akciju – običan svet vašeg doma ili kancelarije tada bledi i vi se odjednom nalazite na krivinama Monaca ili u boksovima u Talladegi. Ekran zakrivljenosti 2000R na modelu XR3501 stavlja pistu doslovno ispred vas. Konkavni 35-inčni ekran okružuje vaše vidno polje – uključujući periferno – i stvara realan doživljaj trkanja gradskim ulicama ili prašnjavim drumovima relija. No, pre nego se izgubite u virtuelnoj trci, setite se da se u tom prostoru i drugi bore za naslov pobednika. Ekstra-široki odnos slike od 21:9 koji nudi XR3501 daje vam znatno više prostora na kome možete kontrolisati instrumente ili saigrače.

Virtualno trkivanje nikad nije bilo tako stvarno kao uz monitor XR3501. Zakrivljenost od 2000R je najveća među LCD monitorima koji se trenutno nalaze na tržištu i omogućava stvaranje doživljaja trke koji je najbliži onome koga imate dok se nalazite iza upravljača stvarnog trkaćeg automobila. U kombinaciji s frekvencijom osvežavanja od 144 Hz, činiće vam se da se nalazite usred trke, dok se oko vas beprekornom fluidnošću izmenjuje okolina staze.

Uočite svaki detalj
Munjevito brze reakcije ne znače mnogo ako ne možete da vidite šta je pred vama. XR3501 rešava ovaj problem s kristalno čistom rezolucijom od 2560x1080 točaka i živim bojama, omogućujući vam da vidite baš svaki detalj – od ostataka automobila vaših suparnika pa do trave uz stazu i lišća koje treperi na stablima kraj kojih jurite.

Postavka Color Vibrance ugrađena u XR3501 omogućava vam da lako podesite boje i detalje prema vlastitim željama. Promene u osvetljenju mogu da sakriju važne detalje. Nestaju li drugi automobili u tami tunela? Osvetlite ih uz pomoć tehnologije Black eQualizer koja pojačava osvetljenje tamnih područja ekrana, bez da prevelikog osvetljenja područja koja su već svetla, omogućavajući vam da uočite svaki detalj, bez žrtvovanja kvaliteta slike.

Osetite brzinu
Ništa ne može brže izbaciti igrača trkača iz doživljaja igre od trzavog vizuelnog prikaza ili animacija. XR3501 akciju održava uvek brzom i glatkom uz pomoć frekvencije osvežavanja od 144 Hz. Visoka frekvencija uklanja zamućenost i daje prirodniji izgled svemu – od vozila do okoline.

Zakrivljeni LCD monitor za igrače XR3501 trebalo bi uskoro da se pojavi u prodaji. Navucite rukavice za vožnju i spremite se za trku kakvu do sad niste doživeli!

Za više informacija, molimo da posetite www.BenQ.com i http://gaming.benq.com/.

O korporaciji BenQ
 Korporacija BenQ je cenjeni globalni isporučilac uređaja za digitalni životni stil koja svojim proizvodima postavlja nove trendove. Kompanija je osnovana na zavetovanju ka donošenja užitka i kvaliteta u život korisnika – BenQ, “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life.” S jasnim uvidom u zahteve korisnika koji se neprekidno menjaju, BenQ na jedinstveni način stvara savršenu ravnotežu vodeće tehnologije i prepoznatljivog dizajna kako bi ponudio vizuelna i mobilna rešenja koja podižu životni stil korisnika na novi nivo. BenQ nastavlja da oduševljava korisnike širom sveta širokim portfeljem proizvoda i tehnologija – od digitalnih projektora, monitora i interaktivnih ekrana velikog formata preko digitalnih fotoaparata i kamera do uređaja za mobilno računarstvo pa sve do rešenja za rasvetu.

O Grupi BenQ
 Grupa BenQ (BenQ Group) je industrijski predvodnik s prihodima većim od 21 milijarde USD koji se sastoji od više od 15 nezavisnih kompanija koje su prisutne u više od 30 zemalja sveta u brojnim industrijskim sektorima, s više od 100.000 zaposlenih. Svaki član Grupe BenQ je prepoznat kao lider u svom vlastitom području i doprinosi izuzetnim resursima Grupe, istraživanju i razvoju, te specifičnim strateškim prednostima. Korišćenjem vertikalne specijalizacije svake pojedine kompanije kako bi stvorila izuzetnu skalabilnost na horizontalnim tržištima, Grupa BenQ kontroliše vrednosni lanac visoke efikasnosti s nenadmašnim mogućnostima isporuke kritičnih komponenti i rešenja svetske klase u sledećim industrijama: TFT-LCD, zelena energija, precizne hemikalije i napredni materijali, rasveta, dizajn integrisanih kola, precizne komponente, sistemska integracija, poslovanje s tržišnim markama i usluge. Cilj Grupe je stvaranje profitabilnih i održivih poslova koji dele dugotrajnu viziju donošenja užitka i kvaliteta u život korisnika.

Kompanije BenQ Grupe su: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (vodeći svetski proizvođač velikih TFT-LCD panela), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BriView Co., Ltd., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. i Raydium Semiconductor Corp..