Ova veb prezentacija koristi kolačiće. Ako nastavite sa pretraživanjem veb prezentacije onda se slažete da koristite naše kolačiće, a takođe možete upravljati svojim preferencijama.
Saznajte više.
close

Društvena odgovornost korporacije

Stalna odgovornost i čvrsto obavezivanje


Već od svog početka je BenQ prigrlio "Donošenje zabave i kvaliteta u život" kao svoju korporativnu viziju, sa težnjom da ostvari ideal u pomaganju ljudi da uživaju u zadovoljstvo koje dolazi od nauke i tehnologije pomoću snabdevanja sa kvalitetnim brendiranim proizvodima i uslugama od strane BenQ-a.


Potpuno smo svesni da u dodatku težnje ka profitu i rastu, najvažniji značaj za formiranje bilo kakvog preduzeća je da ispuni svoju društvenu odgovornost kreiranjem unikatnih vrednosti, koji mogu dugo trajati, prevazilaženjem vremena i prostora, i pozitivnim uticajem na društvo i ljudi.


Prema tome, BenQ nije štedeo sebe u dva najglavnija zadatka, a to su zaštita životne sredine i negovanje talenata. Mi smo pribegli različitim kanalima da promovišemo koncepte čuvanju energije, zaštiti životne sredine i čuvanju resursa i težimo ka tome da materijalizujemo koncepte u našem svakodnevnom životu i radu pomoću institucionalnih zahteva i posvećene kontrole.


Mi se pridržavamo sopstvenim rigoroznim zahtevima za svaku vezu našeg rada, počev od dizajniranje proizvoda i istraživanje i razvoj, izbor snabdevača i upravljanje, materijala, proizvodnje, do usluge kupcima,  i na taj način ispunjavamo standarde za internacionalni kvalitet i upravljanje a takođe i Direktive Evropske Unije za ograničenje opasnih supstanci (RoHS). Takođe smo stekli standard ISO 9001 zbog sertifikacije upravljanje kvalitetom, ISO 14001 koji se odnosi na upravljanje životnom sredinom, i standard SA8000 u pogledu društvene odgovornosti, što samo dokazuje našu posvećenost ka korporativne društvene odgovornosti.


BenQ najviše ceni svoj osoblje. Prema tome, u dodatku propisa za bezbedno i komforno radno okruženja za naše osoblje, dokazano time što smo prošli OHSAS 18001 sertifikaciju koja se odnosi na stručnu bezbednost i upravljanjem higijenom, mi se takođe brinemo za njihovo fizičko i mentalno zdravlje. Time smo osvojili potvrdu od strane Taipei City sa nagradom za odlično promovisanje zdravog radnog okruženja u 2005. god. i Taipei City nagradu za vođenje za promociju zdravog radnog okruženja u 2007. god.. Mi smo pomogli našem osoblju da postigne porast stručnosti i svog duha pomoću organizacije različitih predavanja, kurseva i događaja.


Kao kompanija internacionalnog brenda, BenQ poseduje odlične talente sa različitim nacionalnostima i kulturama. Interkulturalne komunikacije i razmene su proširile našu viziju i unapredile naše poimanje sveta. Mi očekujemo da svaki član naše kompanije može pronaći stepen u kompaniji za demonstaciju svog talenta i da igra ulogu propovednika u širenju naše čvrste vrednosti integriteta, a da na taj način ubrizgava pozitivnu i ispravnu snagu u društvu. BenQ je brend kako u vezi tehnologije tako i u vezi sa humanošću. Zajedno sa nastojanjem da pažljivo pratimo puls vremena i težimo inovaciji u tehnologiji, mi takođe smatramo da je održivost razvoja života ukorenjen u zemlji, prirodi, ljudskoj prirodi i emociji. Pomoću proizvoda i usluga od strane BenQ-a kao i lične posvećenosti osoblja BenQ-a, ostavićemo našim potomcima u zaveštanje dobru životnu sredinu i ugodan život.
Conway Lee
President & CEO of BenQ Corporation

Learn more about BenQ’s CSR initiatives, download BenQ CSR report and visit csr.BenQ.com