Ova veb prezentacija koristi kolačiće. Ako nastavite sa pretraživanjem veb prezentacije onda se slažete da koristite naše kolačiće, a takođe možete upravljati svojim preferencijama.
Saznajte više.
close

Uvod

Dobrodošli kod BenQ korporacije – vodećeg inovatora uređaja za digitalni način života posvećen donošenju zadovoljstva i kvaliteta u život.


BenQ je svetski čuven pionir u današnjoj eri digitalne konvergencije, izdvajajući se posredstvom svoje unikatne filozofije “Zadovoljstvo je bitno”. Ovakvo razmišljanje nadahnjuje svaku vodeću tehnologiju u industriji i svaki nagrađeni proizvod koji proizvedemo. Ona podvlači naš razvoj proizvoda, model poslovanja, partnerstvo i korporativnu kulturu. Ona inspiriše naše posvećeno osoblje i rukovodi nas ka globalnom građanstvu.


Filozofija "Zadovoljstvo je bitno", kao naše suštinsko postojanje, je posvećena unapređivanju načina života na viši nivo slobode, produktivnosti, jednostavnosti i uživanja. Mi smatramo da ćemo svojim neprekidnim naporom izgraditi bolju budućnost, a stvari će sigurno izgledati odlično!


Pomoću suštinskih resursa i dokazane stručnosti u dizajniranju proizvoda, vizuelnog prikazivanja, mobilnih rešenja i tehnologija za mrežnu konvergenciju, BenQ ima u ponudi široku paletu proizvoda:

-Projektori

-LCD displeji

-LCD televizori

-Računari zapakovani u monitor

-Prenosivi kompjuteri (Notebooks)

-Netbooks

-Digitalne kamere

-Mobilne telefone